Service Volvo Σαρακάκης και συντήρηση αυτοκινήτου

Στο Service Volvo Σαρακάκης το πλέον έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας θα φροντίσει τόσο εσάς όσο και το αυτοκίνητό σας.
Η σωστή συντήρηση του Volvo σας, είναι κύριο μέλημά μας. Θα φροντίσουμε να ελέγξουμε όλα τα μηχανικά μέρη και τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου σας και θα σας προτείνουμε τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Στην κάθετη μονάδα της Volvo Σαρακάκης εστιάζουμε πάντα στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μας.

 

Volvo Personal Service

Με το Volvo Personal Service, κάθε φορά που επισκέπτεστε το συνεργείο παραδίδετε το Volvo σας στον προσωπικό σας σύμβουλο service, που γνωρίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας. Ο ίδιος θα αναλάβει τη συντήρηση, θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο και θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις εργασίες που έγιναν. Το νέο σύστημα συντήρησης και οργάνωσης των συνεργείων, που πρώτη στον κόσμο εφαρμόζει η Volvo, κάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας πιο βολική, εύκολη και αποτελεσματική. Η εξειδικευμένη ομάδα εργάζεται με την οργανωμένη προσέγγιση που εφαρμόζεται στα pit-stop της Formula 1, για να έχει έτοιμο το αυτοκίνητό σας -στις περισσότερες περιπτώσεις- σε μία ώρα. Εσείς απλώς επιλέγετε αν αυτό το διάστημα θα λείψετε ή θα χαλαρώσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι καφέ ενώ χρησιμοποιείτε το δωρεάν WiFi, εξοικονομώντας έτσι τον χρόνο που θα δαπανούσατε για τη μετακίνηση σας από και προς το συνεργείο.

Γνήσια ανταλλακτικά Service Volvo Σαρακάκης

Γνήσια ανταλλακτικά

Στην Volvo Σαρακάκης η ποιότητα και η αξιοπιστία των Γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Volvo είναι δεδομένη. Σας παρέχονται όλα με 2 χρόνια εγγύηση.

Επέκταση εγγύησης Volvo Σαρακάκης

Επέκταση εγγύησης

Αγοράζοντας ένα Volvo, επιλέγετε κορυφαία ασφάλεια και ποιότητα κατασκευής. Ανάμεσα στις επιλογές σας ξεχωρίζει το πρόγραμμα Volvo Car Extended Protection, το οποίο σας προστατεύει από απρόβλεπτα κόστη επισκευής βλαβών που ενδέχεται να προκύψουν μετά τη λήξη της διετούς εργοστασιακής εγγύησης Volvo.

Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στο χώρο σας Service Volvo Σαρακάκης

Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στο χώρο σας

Με την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας, η Volvo Σαρακάκης μεταφέρει το αυτοκίνητό σας από τον χώρο σας στο συνεργείο για συντήρηση ή επισκευή του και σας το επιστρέφει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας Service Volvo Σαρακάκης

Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας

Με κάθε αγορά αυτοκινήτου Volvo έχετε δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια καθώς και παροχές ιατρικής βοήθειας. Σας εξασφαλίζουμε εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο και, αν χρειαστεί, ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας, διανυκτέρευση ή αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας.

Επέκταση Volvo Assistance Service Volvo Σαρακάκης

Δωρεάν επέκταση της ολοκληρωμένης οδικής βοήθειας VOLVO ASSISTANCE

για τους επόμενους 12 μήνες ή μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση. Έτσι, πέρα από την εγγυημένη φροντίδα του Volvo σας από εκπαιδευμένους τεχνικούς και την ασφάλεια που αντιπροσωπεύουν τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τη σιγουριά των υπηρεσιών της VOLVO ASSISTANCE 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ακόμα και μετά τη λήξη της 3-ετούς δωρεάν κάλυψης του καινούργιου αυτοκινήτου και ανεξάρτητα από την ηλικία του Volvo σας. Με ένα τηλεφώνημα στο (+30) 210 9988199, η VOLVO ASSISTANCE είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίξει σε περιπτώσεις βλάβης του οχήματός σας, σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με εύρος κάλυψης από απλή διάτρηση ελαστικού, πεσμένη μπαταρία, έλλειψη καυσίμου, απώλεια κλειδιού ή ατύχημα, έως και τα έξοδα διαμονής κατά τον απαιτούμενο χρόνο επισκευής του οχήματος.

Προσωπικοί σύμβουλοι servicePSTs Volvo Σαρακάκης

Ευαγγελινός Χαράλαμπος

Charalampos.evaggelinos@saracakis.gr

2103483618

Μαρκουτσάς Απόστολος

αpostolos.markoutsas@saracakis.gr

2103483616

Αδάμος Θωμάς

Thomas.adamos@saracakis.gr

2103483617

 

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για service, συμπληρώνοντας παρακάτω τα στοιχεία σας.

  Όνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλέφωνο*

  Μοντέλο*

  Χιλιόμετρα (προαιρετικά)

  Ώρα προτίμησης

  Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω κανάλια επικοινωνίας δίνω τη συγκατάθεσή μου για επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων με σκοπό να λαμβάνω στο μέλλον νέα και προσφορές από την Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ μέσω των επιλεχθέντων καναλιών.

  EmailSMSΤηλέφωνοDirect Mail


  Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα τεχνικό σύμβουλο.
  ΩΡΑΡΙΟ
  ΚΥΡΙΑΚΗΚΛΕΙΣΤΑ
  ΔΕΥΤΕΡΑ08:00 - 16:00
  ΤΡΙΤΗ08:00 - 16:00
  ΤΕΤΑΡΤΗ08:00 - 16:00
  ΠΕΜΠΤΗ08:00 - 16:00
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ08:00 - 16:00
  ΣΑΒΒΑΤΟΚΛΕΙΣΤΑ

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το ωράριο ενδέχεται να έχει μικρές διαφοροποιήσεις από κατάστημα σε κατάστημα και ανά τμήμα

  Μεταχειρισμένα VOLVO SELEKT

  Η Volvo Σαρακάκης έχει οργανώσει ένα τμήμα μεταχειρισμένων οχημάτων VOLVO, για την εξυπηρέτηση των πελατών οι οποίοι επιθυμούν να ανταλλάξουν το παλιό αυτοκίνητό τους με ένα καινούργιο VOLVO, ή άλλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

  Premium used cars

  Έλεγχος
  Πλήρες ιστορικό service Volvo
  Πιστοποίηση χιλιομέτρων

  Προετοιμασία
  Έλεγχος πολλών σημείων
  Μόνο γνήσια ανταλλακτικά Volvo
  Αναβάθμιση λογισμικού

  Εγγύηση
  Εγγύηση Volvo Selekt
  12 μήνες με απεριόριστα χιλιόμετρα
  Πανευρωπαϊκή κάλυψη

  Οδική βοήθεια
  12  μήνες πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια
  Volvo assistance

  Ανταλλαγή
  30 μέρες / 1.000 χλμ

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive και νιώστε την οδηγική απόλαυση Volvo.

  Βρείτε μας στον χάρτη, δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας ή συμπληρώστε την φόρμα.